click to enable zoom
Loading Maps logo

Expat huisvesting Lelystad

Lelystad is een stad in beweging, de luchthaven breidt zich uit, evenals de Máxima-elektriciteitscentrale, er zijn talloze windturbine- en ecoprojecten. De provincie Flevoland investeert in logistiek en ecotoerisme. De provincie Flevoland is een zeer veilige plek om te wonen, de mensen zijn meer ontspannen dan in de steden, terwijl nog steeds alle voorzieningen en dagelijkse behoeften worden verzorgd vanwege de moderne infrastructuur.

2ndhome4u is gestart met hun Lelystad-programma voor expats om tegemoet te komen aan expats die werken en wonen in de regio Lelystad. Ons woninginitiatief voor expats in Lelystad bestaat uit het selecteren van de best geschikte woningen voor expats om de beste woonervaring voor expats in Lelystad te bieden.

Expat Housing Lelystad

Expat Housing Lelystad

Expat huisvesting Lelystad

Steden als Lelystad, Zeewolde en Emmeloord in de provincie Flevoland zijn geschikte kandidaten voor het initiatief van 2ehome4u’s expat houding Lelystad omdat de huizen economisch geprijsd zijn, relatief groot voor Nederlandse normen en logistiek zeer goed verbonden met Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Met het huisvestingsprogramma van expat Lelystad kunnen onze expatklanten een zeer hoge levenskwaliteit ervaren tijdens hun verblijf in Nederland. Het woninginitiatief van expats Lelystad verandert de manier waarop huisvesting wordt ervaren, omdat het de expats naar de beste woningen in Lelystad en Flevoland leidt, in plaats van algemene trends te volgen.

De expats met Lelystad-ervaring brengen je de perfecte balans tussen werk en privé en bieden mogelijkheden om te genieten van buitenavonturen en open water-ervaringen.

vind nu een huisvesting

  • Zoeken