Advanced Search
Your search results

Roderveld

Adres: Roderveld

625,000 Vraagprijs vanaf

Deze ruime twee onder-een-kap 6 kamer woning met 3 slaapkamers ligt in de “Buitenhof”, een fraai aangelegde woonwijk omringd door groen en toch op fietsafstand van lelystad Centrum.

Via de statige entree van de buitenhof komt u in een rustige, andere wereld, met mogelijkheid tot fitness en zwemmen in het centrale gebouw.

Bij het centrale gebouw gaat u naar rechts naar het Roderveld alwaar u bij de woning makkelijk twee auto’s op uw erf kunt parkeren. Er is ook een ruime garage direct aan de woning.

Begane grond:
Via de voordeur komt u in de mooi betegelde hal met de meterkast, fraai afgewerkte toiletruimte, opgang naar de eerste verdieping en de deur naar de woonkamer.De woonkamer is fraai betegeld en heeft vloerverwarming.

De royale woonkamer biedt ruimte om ongestoord met meerdere activeiten te ontplooien zonder elkaar ooit in de weg te zitten. Aan de voorzijde van de woonkamer bevindt zich de volledig geoutilleerde L-vormige keuken keuken met vrijstaand aanrecht met laden.
Aan de rechterzijde van de woonkamer is de aparte kamer die nu benut is als ruimte voor de jacuzzi.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers (16m2, 16m2 en 10m2, het tweede toilet en de doucheruimte. De douche ruimte met inloopdouhe en luxe bad is uitgevoerd met fraaie materialen en zijn mooi afgewerkt.

Tweede verdieping;
Hier bevinden zich de ruime zolder met afsluitbare wasruimte waar de ketel zich bevindt. De zolderruimte is te benutten als slaapkamer of speel / werkruimte dan wel thuiskantoor.

Tuin
Via de ruime openslaande achterdeuren komt u in de tuin van 15 meter diep en om en nabij 10 meter breed. De tuin grenst aan het fietspad met daarnaast de sloot en de bosrand.

Garage:
Aan de voorzijde bevindt zich de garage met roldeur. De garage is geisoleerd en van electra voorzien.

Address: Roderveld
City:
Zip: 8219CA
Country: Netherlands
Open In Google Maps
Property Id : 31052
Price: 625,000 Vraagprijs vanaf
Property Lot Size: 650.00 m2
Rooms: 6
Bedrooms: 6
Bathrooms: 1

Contact Me

Schedule a showing?
  • Advanced Search

    0 to 1,500,000

    More Search Options
  • Mortgage Calculator

Compare Listings

Jeroen Willems