click to enable zoom
Loading Maps logo

Expat diensten

Ervaar het comfort en de veiligheid

expat

We begrijpen de behoeften van een expat, die in een ander land moet werken en wonen en bij aankomst zo snel mogelijk aan de slag wil. De eerste indruk van het aangeboden huis of appartement is van grote invloed op de hele expat-ervaring. Daarom willen we de expat en hun familie zich meteen thuis laten voelen. Wanneer een persoon verhuist, worden ze ondergedompeld in een hele nieuwe leefomgeving en een andere cultuur.

Geniet van je verblijf

Expats, gezinnen met kinderen geven vaak de voorkeur aan de middenklassebuurten voor de gemoedsrust die de veilige openbare ruimte biedt. De aanwezigheid van andere families met gedeelde waarden is aantrekkelijk en helpt om gemakkelijk vriendschappen te sluiten en een gevoel van kameraadschap toe te voegen. De belangrijkste prioriteit van onze professionele medewerkers is om vanuit het perspectief van de accommodatie te zorgen voor een succesvolle nieuwe start. Dat is hoe 2nd Home 4u zich onderscheidt van louter “Housing Service” -aanbieders. Onze medewerkers zorgen voor een soepele overgang tijdens de hele huurprocedure en het zich vestigen. Dit stelt de expat-werknemer in staat om zich te concentreren op zijn / haar nieuwe baan, soepel en stressvrij, wat een gezond rendement op de investering oplevert. Het extra voordeel van onze accommodatiediensten voor u zijn besparingen op hotelkosten en de klasse en het comfort van een 2e huis.

“Met de 2nd Home 4u-accommodatiediensten kunnen expatklanten genieten van hun verblijf en de solide basis leggen voor een goede balans tussen werk en privé.”

Alleen de beste eigenschappen

Of u nu op zoek bent naar een gezinswoning, een studio-appartement, een appartement met één slaapkamer in de buurt van Amsterdam en of Flevoland, u vindt de nieuwste lijst met huurwoningen op 2nd Home 4u. U kunt zich ook aanmelden voor onroerendgoedmeldingen, zodat u de eerste bent die hoort over huurwoningen die voldoen aan uw zoekcriteria. Accommodaties voor expats in Nederland zijn meestal binnen 24 uur beschikbaar.
Wanneer u een huis huurt, of u nu als bedrijf of particulier bent, is het belangrijk voor u om te weten wat u voor uw budget kunt krijgen en om de implicaties te begrijpen van de huurovereenkomst die u aangaat. Wij informeren u over uw rechten en plichten als huurder, zodat u weet wat u mag verwachten, wat van u wordt verwacht en welke regels u moet volgen.

Onze diensten

 • Contact opnemen met Facility and of Human Resource Department van bedrijfsorganisaties of de expat rechtstreeks met betrekking tot gedetailleerde huisvestingsvereisten zoals budget, locatie, minimum aantal kamers, etc. om het zoekproces effectiever en eenvoudiger te maken
 • Zorg voor een geschikt servicehuis of appartement voor lang of kort verblijf indien nodig
 • Geef een lijst met eigenschappen die aan de vereisten voldoen
 • Plan de kijkroute
 • Regel de expat voor hun bezichtigingen
 • Maak de expat bekend met de voorzieningen zoals supermarkten, scholen, parken, etc.
 • Helpen bij het onderhandelen over de huurvoorwaarden volgens individuele vereisten
 • Adviseren over alle benodigde documenten en procedures
 • Zorg voor de aansluiting van telefoon-, elektriciteits-, water- en gastoevoer
 • Assisteren bij de overname en overdracht van het pand en verificatie van de inventaris
 • Neem contact op met de verhuurder voor de huurder en zorg voor vragen of problemen waar nodig
 • Na afloop van de huurovereenkomst kunt u helpen bij het onderhandelen over een nieuwe huurovereenkomst of zoeken naar alternatieve accommodatie

Heeft u interesse in een van onze panden? Wees snel en neem nu contact met ons op!

Bel ons +31 (0)36 7508 298