click to enable zoom
Loading Maps logo

Expats Almere

De meeste expats die zich in Nederland willen vestigen, kiezen over het algemeen Amsterdam of Den Haag als verblijfplaats. Het plan 2ndhome4u expats Almere heeft als doel meer expats naar Almere te brengen.

Almere is een combinatie van de Nederlandse stedelijke stad met de landelijke stijl van de provincie Flevoland. Het centrum van Almere is modern, er zijn genoeg uitgaansmogelijkheden om te verkennen en buitensportplaatsen om te ontdekken. Expat Almere selecteert de huizen die actief de balans tussen werk en privéleven van actieve professionele expats ondersteunen. In Almere zijn er tal van fietspaden, renbanen in de groene gebieden en watersportmogelijkheden om u te helpen alle oefeningen te doen die u nodig hebt om in vorm te blijven.

Expats Almere

Expats Almere

Expats Almere

Om u te helpen efficiënt naar kantoor te komen, biedt het expats-plan van 2ndhome4u Almere woningen dicht bij de treinstations of de snelweg A6 / A1. Reizen naar Amsterdam, Utrecht en Den Haag is in een handomdraai wanneer u uit uw expat Almere-woning stapt. Het plan van 2ndhome4u voor expats Almere biedt ook kansen voor expats die werken aan de nieuwe infrastructuurprojecten zoals het SAAONE (Schiphol Amsterdam Almere A1) wegenverbeteringsproject. 2ndhome4u biedt voordelige B2B (Business to Business) -voorstellen om de woningbelasting van de agenda van de sitebeheerder weg te nemen.

De voorwaarden van het expat Almere-plan van 2ndhome4u zijn transparant en 2ndhome4u maakt het gemakkelijk om je expats te huisvesten. Richt gewoon de werknemers in onze richting en wij zorgen voor de rest.

vind nu een huisvesting

  • Zoeken