click to enable zoom
Loading Maps logo

Over ons

2nd Home 4u

Uw voornaamste contactpersoon

2ndhome4u is uw eerste contactpersoon in Nederland voor accommodatie voor lang en kort verblijf. We zien onze accommodatie-services als hospitality-services. Onze huizen en appartementen zijn volledig ingericht, de bedden zijn opgemaakt, er is een extra set beddengoed, handdoeken, de keuken is compleet met alle keukengerei, er is een wasmachine / droger combinatie en er is draadloos internet. 2nd Home 4u neemt de huisvestingsproblemen voor zowel de werkgever als de werknemer volledig weg.

“Het is onze missie om huizen te leveren voor onze klanten die de” Thuis in Holland-ervaring “bieden.

Voor kort verblijf en huur

Het idee is dat als de werknemer zich thuis voelt en weet dat hij of zij comfortabel in een mooi huis kan wonen, dit een direct voordeel oplevert voor de werkgever op het gebied van medewerkerstevredenheid, productiviteit en veiligheid. Als de bewoners speciale behoeften hebben, zoals een gezin met kleine kinderen, kunnen we hen laten kennismaken met de diensten die ze nodig hebben om hun verblijf in Nederland zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken. 2nd Home 4u is gemakkelijk om zaken mee te doen. Onze voorwaarden zijn eenvoudig, de prijzen zijn inclusief, met een duidelijk omschreven fair use-beleid voor nutsbedrijven. Als u niet zeker weet hoe lang u zult blijven, is dit geen probleem. Het minimum verblijf is 15 dagen en u kunt de huur flexibel naar wens verlengen.

Kwaliteit

Onze klanten variëren van expatriates voor de nutsbedrijven tot expat-managers. Onze huizen voldoen aan de Nederlandse veiligheidsnormen voor expat-werknemers. We bezoeken de huizen regelmatig om te controleren of de bewoners tevreden zijn en dat het huis in goede staat wordt gehouden. We zijn er trots op de huizen zo in te richten en in te richten dat we er zelf zouden willen wonen. Op onze website tonen we representatieve huizen die we in onze portefeuille hebben. Wanneer u een huis nodig heeft, zullen wij bezorgen. We hebben appartementen, buurtwoningen en villa’s in onze portefeuille. 2ndhome4u biedt u en uw gewaardeerde medewerkers hoge kwaliteit en aangepast aan elke behoefte aan huisvesting in Nederland. Waar Rotterdam, Almere, Lelystad en de omliggende gebieden tot de favoriete locaties behoren.

Welkom in de wereld van 2ndhome4u.